Avatar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaszt leírás

Go down

Kaszt leírás Empty Kaszt leírás

Témanyitás  Admin-Gaoxing Fan Niva Hétf. Jún. 15, 2009 12:28 pm

Kasztok:
1. Airbender/Légidomár
2. Earthbender/Földidomár
3. Fire Nation/Tűz Nemzet/Tűzidomár
4. Waterbender/Vízidomár


Idomárok

Vízidomárok
A vízidomító mozdulatok a Tai Chi mozdulatait dolgozzák fel. A vízidomárok képesek a vizet mozgatni, jeget fagyasztani, vagy olvasztani, a vizet gőzzé változtatni. A tengerekből, vagy tavakból vett vízzel képesek idomítani. A vízidomárok tanároktól, vagy tekercsből tanulnak. Harcolás közben higgadtak maradnak, használják az eszüket is. Mivel törzsekben élnek, ezért egymásra utalják magukat, van hogy erejüket többen egy ellenfélre fordítják, egyesítik őket. Erejüket a Holdtól kapják, ekkor hihetetlen mozdulatokra is képesek, nagyobb víztömeget is tudnak mozgatni.


Földidomárok
A földidomítás a Kung Fu mozdulataiból áll. A földidomárok harcmodora arra van kifinomítva, hogy egyedül is képesek legyenek megvédeni magukat. Nagyon rugalmasak, de kitartóak, masszívak, akárcsak egy szikla. Képesek a földből kiemelni egy sziklát, és azt mozgatni, a domborzatot a harc közben a javukra fordítani, embereket a talajba süllyeszteni. Erejüket nem befolyásolja olyan, mint a vízidomárokat a Hold, csak az lehet baj, ha fémből készült helyen vannak.


Tűzidomárok
A tűzidomítás alapjai is a Kung Fu -ban keresendők. A tűzidomárok magukba szívják a Nap energiáját, és ezzel táplálkoznak. Gyorsak, de nem kitartóak. Hamar elfáradnak, mert gyakran a dühük irányítja őket, és ekkor minden erejüket beleadják már az első támadásokba. Későbbre már nem marad erőtartalékuk. A Napból táplálkoznak, de van még egy ennél is erősebb forrásuk, amely más népekre nagyon veszélyesen hat. Mert ez a forrás annyira erős, hogy ilyenkor szinte legyőzhetetlenek. Ez az üstökös. De ne csak az elrettentő oldalát nézzük, hisz egy földidomár is le tud győzni egy egész tűzhadsereget, ha napfogyatkozás van.

Levegőidomárok
A levegőidomítás egy belső harcművészetből a Bagua -ból ered. Ez azt jelenti, hogy nem a fizikai erejükkel tudnak győzni, hanem lelki erejükkel. Ők feladatuknak érzik, hogy megvédjék egymást, ezért harcolnak olyan elszántan. Inkább védekeznek, kifigyelik az ellenség gyenge pontjait, majd a védekezésből átmennek támadásba. Képesek tornádót kelteni, légörvényt, szelet. El tudják "fújni" az ellenfelet. Saját siklójuk segítségével képesek repülni. A levegőidomítás nem a dühből táplálkozik. Békés lelkük miatt végig higgadtan és nyugodtan tudnak harcolni. Azért van könnyű dolguk, mert levegő mindenhol van.


1. Kaszt leírás Past_a10

2. Kaszt leírás Ava-0011

3. Kaszt leírás Ava-0012

4. Kaszt leírás Ava-0013


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 18, 2009 12:56 am-kor.
Admin-Gaoxing Fan Niva
Admin-Gaoxing Fan Niva
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2009. Jun. 14.

Karakter Információ
Rang: Maszkos idomár

https://avatar.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.